Looking For Anything Specific?

Ζήρια Αχαΐας - Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια και ... - Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας.

Ζήρια Αχαΐας - Πυρκαγιά στην Αχαΐα: Εκκενώνονται Ζήρια, Άνω Ζήρια και ... - Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας.. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας.

Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας.

Μεγάλη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας - Πλησιάζει σπίτια ...
Μεγάλη φωτιά στη Ζήρια Αχαΐας - Πλησιάζει σπίτια ... from media.liberal.gr
Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια.

Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Β. Κικίλιας προς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες: Ερχόμαστε ...
Β. Κικίλιας προς μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες: Ερχόμαστε ... from www.komotinipress.gr
#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10.

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις πυροσβεστικές δυνάμεις η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ζήρια αχαΐας, εκεί όπου είχε ξεσπάσει την προηγούμενη δευτέρα.

Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας.

SKAI.gr - Πυρκαγιά - Ζήρια Αχαΐας: Εκκενώνεται και άλλος...
SKAI.gr - Πυρκαγιά - Ζήρια Αχαΐας: Εκκενώνεται και άλλος... from lookaside.fbsbx.com
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες.

17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. 17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

Posting Komentar

0 Komentar